EERSTE BC ACTIVITEIT SEIZOEN 2013-2014


Met de kermis in het vizier denken wij toch alvast vooruit. Tijd om te sporten! Hierbij nodigen wij u dan ook van harte uit bij…

"SOCCER MEETS GOLF"


Op vrijdag 20 september 2013 ontvangen wij u- in navolging van coryfeën als Frank de Boer, Marco van Basten, Ronald Koeman en last but not least Johan Cruijff- graag op de groene golfbanen van De Voortwisch* in Winterswijk. Onder de deskundige leiding van Redflaggolf zal dit golfarrangement een evenement vol sport- & spelplezier worden. 

Vanaf 13.00 uur staat de koffie voor u klaar. Vervolgens zal de hele middag in het teken staan van alle facetten van het golfspel. Een passend programma voor zowel de GVB golfer als ook de niet-golfer met 3 opties voor deelname;

1. Wedstrijd spelen tussen de GVB-ers onder u
2. Clinic om het Golfspel met al haar facetten te leren kennen
3. Culinaire zitting in het avondprogramma


Om 17.00 beeïndigen wij alle sport & spel activiteiten en om 18.00 uur start de BBQ. Tegen de klok van 20.30 uur sluiten wij het officiële programma af. Aangezien dit evenement speciaal voor onze BC  georganiseerd wordt is het zeer belangrijk om het juiste aantal deelnemers door te geven.

Wij verzoeken u dan ook vóór 9 september 2013  via info@bclonga30.nl aan te melden voor deelname.

Wilt u s.v.p. duidelijk de naam en (mobiele) telefoonnummer doorgeven van de deelnemer(s) en daarbij vermelden of hij/zij in het bezit is van een GVB met de bijbehorende handicap?  Wilt u tenslotte ook aangeven of u met eigen vervoer komt (i.v.m. uw golftas) of dat u gebruik wilt maken van ons gezamenlijke busvervoer? Verzamel- en vertrekpunt : De Treffer aan de Raadhuistraat, vertrek 12.00 uur. Kroon sponsoren hebben de mogelijkheid om 4 spelers op te geven,  Leeuw en Kei sponsoren mogen zich met 2 personen inschrijven.
Mochten er nog vragen zijn over deze BC activiteit, neemt u dan gerust contact op met de sponsorcommissie, wij staan u graag persoonlijk te woord! Wij hopen op uw deelname!

Vriendelijk sportgroet,

Bestuur BC sv Longa ’30
*Golfbaan De Voortwisch
Vredenseweg 150
7113 AE Winterswijk
0543-562525

Noteer alvast in uw agenda:
2 november 2013: BC Vrienden van sv Longa ’30 naar FC Twente in de Grolsch Veste
Februari 2014: verassing & verwennerij bij Erve Kots te Lievelde
April 2014: Sportcafe met een grootheid uit de Nederlandse voetballerij

TWEETS

Webdesign: i-3 Reclamebureau